window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-CP96BFHJJ0');
Disclaimer2023-08-24T15:16:57+02:00

Disclaimer

Disclaimer

Bel ons, mail ons

WE STAAN JE GRAAG TE WOORD

Persoonlijk contact staat voorop bij het aanmeten van maatkleding.
Graag beantwoorden we al jouw vragen en komen we aan jouw wensen tegemoet.

Disclaimer van Tamminga Tailoring

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site, is het toch mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Tamminga Tailoring tracht de getoonde informatie zo volledig mogelijk te houden.

Eventuele wijzigingen aan de informatie kunnen te allen tijde worden doorgevoerd, zonder voorafgaande kennisgeving. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze site en/of de informatie, of met de tijdelijke onmogelijkheid om www.tammingatailoring.com te kunnen raadplegen. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de site verkregen is.

Niets van de website www.tammingatailoring.com mag verveelvoudigd en/of vermenigvuldigd worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, digitale technieken, internet, CD-ROM of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tamminga Tailoring.

© Copyright Tamminga Tailoring

Ga naar de bovenkant