window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-CP96BFHJJ0');
Loading...
Referenties2024-02-16T18:59:09+01:00

Referenties

We hebben al wat meters gemaakt

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

De reden dat klanten bij ons komen en ook weer terug komen ligt met name in
de persoonlijke service, de snelheid van levering en de geleverde kwaliteit:

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
robert rutgers
robert rutgers
Meer dan confectie! Sinds 2012, het jaar van onze introductie als uitvaart organisatie, verzorgd Duparta - nu Tamminga Tailoring - de volledige styling van onze herkenbare en onderscheidende medewerk(st)ers. Gewin luistert, inventariseert én realiseert onze concepten. Hij geeft kleur aan ons merk. Daardoor is Tamminga Tailoring veel mee dan gewoon confectie. Benieuwd naar onze positieve samenwerking met Gerwin, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de geweldige kwaliteit, service en succes dat wij samen hebben bereikt.
Wouter
Wouter
Vriendelijk, snel maar vooral kundig. Aanrader!
Marnix Zoutenbier
Marnix Zoutenbier
Mooie stoffen en gewoon heel prettig en vakkundig geholpen. Aanrader!
Duijf & van der Ven Uitvaarten
Duijf & van der Ven Uitvaarten
We zijn heel tevreden over de kleding van Tamminga Tailoring
rene Kapetijn
rene Kapetijn
Prima bedrijf elke stijl en elke kleur is leverbaar. Verzorgt al jaren kleding voor de Nieuwe Ooster in Amsterdam. Naar alle tevredenheid. Maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Top dank Gerwin . René kapetijn
Ruben Opheide
Ruben Opheide
Gerwin is een gepassioneerd en vakkundig man. Altijd klaar voor een leuke babbel.
Cathelijne Damen
Cathelijne Damen
Een super mooie blouse ontvangen. Eindelijk een met een mooie stevige kraag en lange manchetten. Voor damesbloezen is dit moeilijk te vinden. Erg blij met de professionele kennis en begeleiding van Tamminga Tailoring bij het uitkiezen van mijn nieuwe aanwinst.
Dennis de Haan
Dennis de Haan
Al jaren bestel ik mijn kostuums, overhemden etc. bij Gerwin Tamminga. Ook heeft hij mijn trouwpak gemaakt. Persoonlijke wensen staan hoog in het vaandel en Gerwin denkt altijd mee, er is heel veel mogelijk. Kleding maakt de man maar Gerwin doet daar nog een schepje bovenop en zorgt dat je als je beste zelf voor de dag komt. De kwaliteit is uitstekend en altijd zoals beloofd en afgesproken.
Trudus van der Plaat
Trudus van der Plaat
Onze ervaringen met Taminga tailoring zijn uitstekend, goede kwaliteit uitstekende service en levert maatwerk tegen een redelijke prijs.

Onze klanten

Klanten die reeds hebben kennis gemaakt met de Corporate Wear van Tamminga Tailoring zijn te vinden in diverse branches, zoals horecabedrijven, IT-bedrijven, bancaire instellingen, uitvaartbedrijven, muziekgezelschappen etc. Onder meer de volgende bedrijven hebben onze kleding afgenomen:

Ga naar de bovenkant