window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-CP96BFHJJ0');

Nieuwe naam, nieuwe website

Nieuwe naam, nieuwe website

Mocht u op zoek zijn naar de website van DuParta … dan bent u hier op de juiste website beland! Tamminga Tailoring is per september 2023 namelijk de nieuwe naam voor het maatkledingbedrijf dat sinds 2005 bekend staat en stond onder de naam DuParta.

Voor de naamswijziging is gekozen uit eer voor de familienaam Tamminga en uit eer voor de vorige generaties kleermakers binnen de familie Tamminga, de opa en overgrootvader van Gerwin Tamminga. Op de foto is de overgrootvader van Gerwin (en 2 familieleden) te zien bij zijn atelier aan de Ganzepoortstraat te Goes. Destijds luidde de ‘slogan’: “Tamminga kleedt U goed en billijk”. Nu is dat geworden “Tamminga Tailoring Suits You well”.

Tamminga Tailoring werkt vooral samen met Europese stoffenhuizen en Europese ateliers (met name Stylers en Borélio). Sinds de oprichting in 2005 heeft Tamminga Tailoring – destijds dus onder de naam DuParta – diverse bedrijven en particulieren naar wens aangekleed. Zie hiervoor de referenties op onze website.

Altijd actueel:

Ga naar de bovenkant